Fyllda baguetter

Ingela Charléz gillar att använda svamp i alla sorters matlagning. Här ett recept med svamp och fläskfilé.

4 baguetter

400-500 g fläskfilé

400-500 g rensade kantareller

1 stor gul lök

2 röda tomater

½ mellanstor gurka

ajvar relish

vitlöksdressing

ost, till exempel Wästgöta kloster

Tillagning

Sätt på ugnen på 220 grader.

1. Gröp ur baguetterna.

2. Hacka fläskfilén i sockerbitsstora bitar.

3. Bryn fläskfilén och tillsätt kantareller. Salta och peppra och låt det steka tills köttet fått en fin yta.

4. Finhacka lök, tomat och gurka och blanda ihop.

5. Smörj insidan på baguetterna med Ajvar relish och vitlöksdressing.

6. Lägg i grönsaksblandningen och tillsätt fläskfilén och kantarellerna.

7. Lägg 3-4 ostskivor på köttet.

8. Sätt in baguetterna i ugnen tills osten har smält.

9. Ta ut och njut.