• Ida Ivarsson är Årets butiksanställd 2013. Foto: Lena Dahlberg

Ida är kunnig, kreativ och trevlig

Årets butiksanställd 2013

Att tilldelas utmärkelsen Årets butiksanställd kom som en total överraskning för Ida Ivarsson på La Classe. Men en glad sådan förstås. – Oj vad pulsen steg när jag förstod att motiveringen gällde mig!

Hudvård, parfym och allt som hör skönhet till. Ida Ivarsson kan ge goda råd och tipsa både ung och äldre när det gäller utbudet hos La Classe.

– Jag tycker verkligen om mitt jobb och är intresserad av det jag gör. Gillar det sociala som hör till, att möta kunderna och kunna hjälpa dem på bästa sätt.

En extra kick

Ida Ivarsson kommer från Mörlunda, gick handelsprogrammet på ett friidrottsgymnasium i Växjö och började jobba extra på La Classe efter studenten 2008. Något hon fortsatt med och som utökats efter hand.

– Jag kommer att fortsätta mitt arbete på samma sätt. Att få den här utmärkelsen är förstås en extra kick i arbetet. Kul också eftersom La Classe blev Årets butik 2010.

– Det som känns extra roligt att våra kunder ger så positiv respons.