• Freddy Omme öppnade Muskelbygget vid Stora torget i slutet av januari.Här pratar han med kunden Robbin Passmark. Foto: Lena Dahlberg

Kosttillskott i centrum

Ett roligt, och nödvändigt, komplement till webbutiken. Så ser Freddy Omme på sin nya butik Muskelbygget där det mesta som har med kosttillskott att göra finns på hyllorna.

Freddy Omme öppnade butiken vid Stora torget i slutet av januari 2015, men han är på inget sätt ny i branschen.

– Jag har tränat de senaste 14 åren och alltid varit intresserad av kroppen och det jag äter. 2007 tog jag och en kompis över Kisa Träningscenter. Några år senare började vi även sälja kosttillskott, något jag fortsatte med när jag sålde min del i träningscentret 2011.

Har stor kunskap

Muskelbygget i Vimmerby AB har funnits sedan 2011. De första åren hade Freddy Omme en anställning vid sidan om, men sedan några år tillbaka är det heltid, och mer därtill, som gäller i företaget.

– Det tar tid att driva nätbutik. Eftersom även den måste utvecklas var en fysisk butik nästa steg. Mycket för att kunna erbjuda kunderna mer kunskap och service. Många är osäkra och vet för lite om kosttillskott, nu kan jag hjälpa till med all den kunskap jag har. Jag säljer även träningskläder och en del annat som har med träning att göra.

Butiken Muskelbygget har ordinarie öppettider, dessutom öppet några kvällar per vecka samt söndagar. Freddy Omme driver även gymmet Muskelbygget Wellness Center i Virserum.